Bingobingo

Bingo online är ett fenomen som många kanske inte kunde förutspå skulle hända. Det lanserades 2006 och innan dess hade spelet haft en rejäl sänka efter det populära tv-programmet Bingo Lottos storhetstid. Men spelbolagen var smarta, de visste att det behövdes ett spel om pengar som kunde locka en större målgrupp än betting, casino och poker kunde göra. Och visst hade dem rätt, idag är det omåttligt populärt att spela bingo online och det dyker upp fler bingorum varje dag.

Är då så annorlunda att spela bingo online gent emot att spela det i en bingohall? Tja egentligen inte, det är samma regler och samma spel. Det som gör att det finns en hel del fördelar är att eftersom att man spelar på Internet finns det en hel del funktioner som inte kan finnas i en bingohall. Tillexempel så kan man spela flera spel samtidigt eller bara väldigt många brickor till samma spel utan problem om man vill. Det gör man genom att använda en funktion som gör att spelet självt håller koll på att markera om något av dina nummer kommer upp i dragningen och om du får bingo. På det sättet kan man göra flera saker samtidigt om man vill.

Det finns chattar till varje spel när man spelar online så du kan umgås med människor samtidigt som du spelar. När du spelar i en bingohall så är det ju tystnad som gäller eftersom att alla ska ha chans att höra utropen. Online kan du prata hur mycket du vill under spelets gång. Dessutom brukar det pågå något som heter chattspel. Det är mindre spel som även dem är beroende av dragningen men har andra små vinster och mål.

På en del bingorum har dem försökt att utveckla detta nöje och det med stora framgångar. En av dessa större aktörer är Mariabingo. Där kan du inte bara spela bingo, du kan blogga, dela foton, byta recept och träffa massor med nya trevliga människor som har samma intressen som du.

Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier